Fundamentele assessment center innovatie

17 / 03 / 2023
QCandidate: De top in kwalitatief en beveiligd assessment vanop afstand!

VERSNELDE INNOVATIE

Soms is er een fundamentele innovatie nodig om je manier van werken grondig te veranderen. De COVID-pandemie maakt de nood aan veilige, hoog kwalitatieve online assessment & development centers meer dan ooit duidelijk. QCandidate is onze manier om voor een ongeëvenaarde online assessment center ervaring te zorgen. Of u nu ‘live’ op kantoor aanwezig bent, of vanop afstand werkt.

DEELNEMER (EN VEILIGHEID) EERST

Bij een kandidaatsgerichte beoordeling staat alles in het teken van het verminderen van stress en angst zodanig dat deelnemers alle kansen hebben om het beste uit zichzelf te halen. Een gedetailleerde dagplanning geeft hen een helder en gestructureerd zicht op de assessment dag. Alle simulaties verschijnen net op tijd, samen met de vereiste contextinformatie en bijzondere fraudebeveiliging.

VOLLEDIG INTERACTIEF

Alle simulaties in QCandidate zijn volledig interactief. Dit betekent dat we kandidaten een complete digitale assessmentervaring kunnen bieden met alle benodigde tools om met succes deel te nemen aan simulaties, waar ze zich ook bevinden, met alle benodigde dialoogtijd.

Functiebeschrijvingen, organisatiestructuren, In-basket memo's & agenda, gegevens voor analyse, … alles interactief.

MEER WETEN?

Bel ons of mail info@quintessence.be voor een demo!

nl

+32 (0)3 281 44 88