×

Onze unieke paarse visie

Onze duurzame paarse visie stimuleert organisaties en medewerkers om in beweging te blijven, elkaars ontwikkeling te versterken en doelen te bereiken

Rekening houden met harde en zachte managementparameters

Een sterke organisatie bestaat uit sterke mensen, maar vooral ook uit een krachtige visie, verbindende en inspirerende leiders en functionele systemen die de boel structureren. Paars Management© introduceren in je organisatie versterkt al deze facetten tegelijk. Paars managen betekent rekening houden met harde en zachte managementparameters, met missie en passie, sterke resultaten en sterke mensen, hart en cijfers... Het doel is altijd een win-win.

En u? Test hier hoe Paars uw organisatie is

Quintessence nodigt dagelijks CEO’s en bedrijfsleiders uit om hun organisatie te ver’paars’en. Met veel succes.

We nemen graag de rol van firestarter op en stimuleren organisaties om een cultuur te versterken die aandacht heeft voor verschillende aspecten. Die bundelen we in 4 cruciale C’s. Deze 4C’s van het paarse groeimodel zijn onze basis, onze bouwstenen. We optimaliseren ze continu. Op die manier zijn we correct en respectvol bezig met de volledige professionele levenscyclus van werknemers en organisaties (attract, develop, engage).

Interventies die te maken hebben met attract, develop en engage zijn praktijken die elkaar versterken. Op die manier ontstaat er een vliegwieleffect aan bewegingen, een positieve spiraal.