×
Develop people - Training

Certified Personal Coach - open trajectory

Open opleiding - langdurig leertraject

Gecertificeerde personal coach

‘Certified Personal Coach’ bouwt verder op de opleiding 'Coaching Essentials' en gaat dieper in op werkwijzes en technieken van coaching. Een geïntegreerd leertraject dat verschillende leermethodes combineert.

‘Certified Personal Coach’ maakt van u een professionele, gecertificeerde personal coach.

Meer informatie

Data De nieuwe opleidingsdata voor 2019 volgen binnenkort

Timing 9u tot 17u

Prijs € 6.900 exclusief btw

Werkt u voor de overheid, de non-profitsector, het onderwijs of een zorginstelling? Dan krijgt u 10% korting.

Dit bedrag omvat trainingsmodules, persoonlijke begeleidingsuren, toegang tot Evolutips®, professioneel development center met individuele feedback en persoonlijk ontwikkelingsplan, documentatiemap en cursusmateriaal, lunches, certificeringsproces. Inclusief alle kosten die verband houden met het residentieel onderdeel van het programma.

Kmo-portefeuille U kunt onze opleidingen ook financieren via de kmo-portefeuille. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.kmoportefeuille.be. Quintessence Consulting is uiteraard een erkende opleidingsverstrekker: erkenningsnummer DV.0104503.

Te subsidiëren bedrag: € 6.725 Aantal opleidingsuren: 73

Locatie Dag 1 en 2: residentieel

Kwaliteit

Met een opleiding van Quintessence weet u dat u goed zit. Uit de laatste Q*for audit blijkt dat de deelnemers aan onze opleidingen tevreden tot zeer tevreden zijn. U ontvangt een attest van deelname.

Interesse?

Interesse? Schrijf in voor deze opleiding, mail ons voor meer informatie of stuur deze opleiding door naar een vriend of collega.