Develop people - Training

Coaching Essentials

Open opleiding - VERNIEUWD LEERTRAJECT -

DUURZAAM GROEITRAJECT

Coaching is niet meer weg te denken uit organisaties. Managers van alle niveaus, HR-professionals en begeleiders coachen mensen naar prestaties, competenties en ontwikkeling. Maar wat houdt coachen écht in? Wat is daar voor nodig? En als u al coacht, bent u goed bezig?

Tijdens 'Coaching Essentials' krijgt u de nodige fundamenten als coach aangereikt. U leert uzelf beter kennen als coach, medewerkers begeleiden en betere teamresultaten neer te zetten.

ONTDEK ALLE COACHING FUNDAMENTEN

Als coach hebt u een sterke basis en heel wat competenties nodig. Met dit interactieve en praktijkgerichte leertraject krijgt u op een dikke 2 maanden tijd alle coachingfundamenten onder de knie.

We stomen u klaar om sterke coachinggesprekken te voeren en mensen écht te begeleiden in hun groei.

En niet onbelangrijk: Coaching Essentials opent ook de deuren tot verschillende paden die u toelaten om verder te specialiseren als ICF Certified Professional Coach.

LEERTRAJECT

Uw leertraject bestaat uit 4 opleidingsdagen in groep met intervisiemomenten, handige tools, ... gevarieerd en to-the-point dus. Uiteraard georganiseerd met uiterste zorg voor uw gezondheid en de geldende afstandsregels.

Schrijf snel in!

Wij houden de groep namelijk bewust beperkt zodat we maximale, maar ook veilige oefenmomenten kunnen garanderen.

Meer informatie

Data

4 interactieve opleidingsdagen:

  • 7 maart 2023
  • 21 maart 2023
  • 27 april 2023
  • 17 mei 2023

OPLEIDINGSGARANTIE Uw veiligheid blijft onze zorg… Indien uw training niet kan doorgaan omwille van dwingende omstandigheden buiten onze wil om dan nemen we onmiddellijk contact met u op. In nauw overleg vinden we alleszins een oplossing: of wij verplaatsen de training naar een andere datum (uw inschrijving blijft sowieso geldig op de nieuwe datum) OF we organiseren de opleiding op een andere manier (van blended naar 100% online). Past de nieuwe datum u niet of kunt u zich niet vinden in het alternatief, dan kunt u op dat moment alsnog risicoloos annuleren.

Timing 9u tot 17u

Prijs € 3.250 exclusief btw.

Locatie Quintessence Consulting Edegem

Kwaliteit

Met een opleiding van Quintessence weet u dat u goed zit. Uit de laatste Q*for audit blijkt dat de deelnemers aan onze opleidingen tevreden tot zeer tevreden zijn. U ontvangt een attest van deelname.

Interesse?

Interesse? Schrijf in voor deze opleiding, mail ons voor meer informatie of stuur deze opleiding door naar een vriend of collega.