Develop people - Training

Coaching for Business - Incompany traject

Leertraject op maat

Deze intensieve opleiding richt zich zowel op het ontwikkelen van coachingsvaardigheden, als op de praktische bedrijfscontext. Kortom, u krijgt een diepgaande vorming als persoonlijke coach in jobgerelateerde topics.

U leert diverse coachingssvaardigheden en inzichten in coachingsprincipes zodat u in diverse bedrijfscontexten aan de slag kunt gaan met thema's waarmee medewerkers kunnen zitten. Zaken die gerelateerd kunnen zijn aan hun persoonlijk functioneren, stress, loopbaanvraagstukken, groei in een organisatie, ...

Interessant om weten

Domeinen als ontwikkelingscoaching, stress- en burnout coaching, loopbaancoaching en teamcoaching worden binnen het programma geïntroduceerd. Wij vormen u uiteraard niet tot diepte-expert in deze verschillende subdomeinen van business coaching, maar na dit programma bent u in staat om een toegevoegde waarde te bieden binnen een organisatie met betrekking tot deze verschillende subdomeinen.

Na succesvolle afloop staat u zeker in uw schoenen om elke coachinginterventie op het werk op te nemen. U krijgt daartoe ook een getuigschrift.

Meer informatie

Wij werken hard aan deze opleiding tijdens de zomer. Houd deze pagina goed in het oog voor verdere concrete informatie!

Wil u nu alvast van gedachten wisselen over het opleiden van coaches binnen uw bedrijf, ziekenhuis of overheidsdienst?

Neem contact. Onze ervaren coaches maken graag tijd voor u. Een programma op maat van uw vraag helpt u sowieso het best vooruit.