×
Develop people - Training

Groeien als Leider en Strateeg

Persoonlijke groei individueel

Ontdek uw leiderschapsprofiel en krijg meteen tips om het nóg beter te doen!

Waar liggen uw talenten als leider en hoe zet u deze best in?

Via verschillende vragenlijsten (Scope³©) ontdekt u uw competenties als leider. U krijgt een uitgebreid verslag. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen de resultaten en geven we tips om verder te groeien als leider.

Maar ook...

Groeien als strateeg: uw ondernemerschap in kaart

Hoe sterk scoren uw strategische vaardigheden? Bent u flexibel in uw management? Hoe reageert u op tegenslagen?

Quintessence zet online business games (Utopia©) in als training- of selectiemiddel om uw ondernemerschap in kaart te brengen. U kunt individueel deelnemen aan de geavanceerde business game en krijgt persoonlijke feedback en tips achteraf!

Meer informatie

Scope³© : praktisch en snel

U kunt Scope³© zelfstandig en online invullen. Nadien krijgt u een uitgebreid verslag: feedback over 12 competenties die vaak voorkomen in leiderschapsprofielen, en tips om deze te ontwikkelen. Het invullen van Scope³© duurt max. 2 uur. U kunt tussentijds onderbreken. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze consultants (online of face-to-face) bespreken we uw resultaten (verslag) en zetten we u op weg naar verdere groei.

Utopia: uw strategische managementvaardigheden in beeld

De game duurt 85 minuten. U krijgt in diverse fases een tussentijdse stand van zaken, zodat u uw strategie al dan niet kunt bijsturen. Na afloop meten we het behalen van de vooropgestelde doelstellingen.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw resultaten. Zo kunt u verder groeien als leider.

Prijs 950 €

Duur max. 3,5 uur om de verschillende vragenlijsten in te vullen (afhankelijk van uw snelheid) + een persoonlijk gesprek van 2 uur.

Interesse?

Interesse? Schrijf in voor deze opleiding, mail ons voor meer informatie of stuur deze opleiding door naar een vriend of collega.