×
Develop people - Training

Leidinggeven op afstand

Blended Workshop - Workshop van 1 dag

Wie leiding geeft op afstand, kan zijn medewerkers niet fysiek zien. Maar op welke manier observeert u dan hoe de medewerker zijn/haar werk aanpakt, zich opstelt in het team, handelt tegenover de klant,…? Kortom, hoe geeft u leiding op afstand? Hoe krijgt u mensen mee in uw verhaal? Hoe genereert u impact?

Deze opleiding helpt leidinggevenden om hun mensen te motiveren en leiden op afstand, om betrokkenheid te verhogen, om eigenaarschap in het team te organiseren en op te volgen,… Kortom, om een duurzame ‘distance manager’ te worden.

De kans om begeleid door een expert met collega's van gedachten te wisselen en ervaring te delen wordt als een sterke plus gezien van dit programma!

Meer informatie

Locatie Bij u, op een door u gekozen locatie of bij ons.

Prijs te bespreken in functie van het aantal deelnemers, de gekozen locatie, tools en eventueel extra lectuur voor uw deelnemers.

Meer weten? Neem contact met marleen.malfait@quintessence.be. Als management consultant luistert zij graag naar uw vragen. Een goed gesprek met een expert is vaak de basis voor een daadkrachtige aanpak. Bellen of een online meeting kan ook uiteraard!