×
Develop people - Training

Stakeholder management

Interactieve Workshop - 1 dag

Als leidinggevende bevindt u zich in het spanningsveld tussen de belangen van u en uw team(s) enerzijds en de belangen van anderen die een impact hebben op uw resultaat (stakeholders) anderzijds. Stakeholder management gaat in de eerste plaats over het opbouwen en onderhouden van relaties met de diverse stakeholders binnen en buiten uw organisatie.

Goed relatiebeheer maakt het mogelijk om efficiënt en effectief te reageren bij verandering. Het geeft u een duidelijk inzicht in wat er zich afspeelt bij de stakeholders en initieert een optimale samenwerking. Een sterk netwerk maakt vaak het verschil tussen een degelijke manager en een echte leider.

Aanpak

Focus op ervaringsgericht en actief leren, reflectie, oefeningen met reële praktijkcases en kennisdeling. Waar mogelijk bouwen we de brug naar uw concrete werksituatie.

Meer informatie

Locatie Bij u, op een door u gekozen locatie of bij ons.

Prijs te bespreken in functie van het aantal deelnemers, de gekozen locatie, tools en eventueel extra lectuur voor uw deelnemers.

Meer weten? Neem contact met patrick.bouts@quintessence.be. Als trainer-coach en management consultant luistert hij graag naar uw vragen. Een goed gesprek met een expert is vaak de basis voor een daadkrachtige aanpak. Bellen of een online meeting kan ook uiteraard!