×

Werksfeer

Bij Quintessence kan je écht iets realiseren.

Werken bij Quintessence, hoe is dat?

  • We hebben een open en eerlijke bedrijfscultuur. We stimuleren mensen en organisaties om te groeien én elkaar te versterken. We walk the talk.
  • Je kan écht iets realiseren. Je wordt lid van een dynamisch bureau met een solide basis. Kansen zien, krijgen en grijpen, daar draait het om.
  • Dingen doen en ervoor gewaardeerd worden, eigen verantwoordelijkheid nemen, ervaringen opdoen. Een mooie carrière uitbouwen.
  • Je bent deel van een sterk, professioneel en collegiaal team. We challengen elkaar en houden van open, opbouwende feedback. Die spirit voeden we via activiteiten tijdens en buiten het werk. De jaarlijkse teambuilding is ondertussen legendarisch. We zijn er voor elkaar en bouwen samen.
  • Er is veel sfeer, inspiratie en co-constructie lijkt wel onze tweede natuur. Je bureau is een inspirerende werkplek in Antwerpen, Brussel of Gent maar je kunt ook thuis werken.

En je bent natuurlijk 'top': expert in je vak, mede-ondernemer, barstend van energie met goesting om te groeien. Quintessence is een dONUS organisatie: groei is bij ons geen hol begrip. Naast een degelijk loonpakket krijg je de kans om te leren, via een persoonlijk ontwikkelingsplan en -budget.

Geprikkeld? Fijn! Neem contact en geef jezelf en je loopbaan een boost.

Nog niet helemaal overtuigd?

Leer ons nog beter kennen en volg ons op Facebook, LinkedIn en Twitter. Niet voor wat commerciële chitchat maar om een idee te krijgen van ons dagelijks doen.