Executive assessment center

Executive Assessment Center

Professioneel advies over de geschiktheid van de deelnemer voor de functie

EXECUTIVE ASSESSMENT CENTER: UITMUNTEND PERSONAL ASSESSMENT

Voor de top van een organisatie liggen de succesfactoren vaak net iets anders dan voor andere medewerkers. Bij de beoordeling van uw bestuurders, CEO’s en directieleden is het cruciaal dat zij zich gewaardeerd voelen en hun evaluatieproces zinvol en geloofwaardig vinden.

ASSESSMENT DOOR TOEGEWIJDE SENIOR CONSULTANTS

Een Executive Assessment center focust op specifieke competenties als visie, strategie, resultaatgerichtheid, leiderschap... maar ook op waarden, intrinsieke motivatie, loopbaanplanning en cultural fit met de organisatie en het bestaande topmanagement.

Een team van toegewijde senior consultants levert professioneel advies over de geschiktheid van de deelnemer voor de functie. Ze zijn experts in executive assessment als executive coachingprogramma’s die topmanagers inzicht geven in hun sterktes en leiderschapsstijl om zo hun kwaliteiten nog te vergroten. U kunt dus rekenen op ervaren begeleiding.

Internationale profielen? Dan zetten we een multinationaal en indien nodig intercultureel team van management consultants in, met solide businesservaring op het hoogste niveau.

EXECUTIVE ASSESSMENT CENTER: ZINVOL EN BETROUWBAAR

Executive assessment is een zinvol en betrouwbaar evaluatieproces voor bestuurders, CEO’s en directieleden in spe. Ons programma kan bestaan uit functierelevante management cases en uitgebreide diepte-interviews. Dit legt de vaardigheden, ervaring, persoonlijkheid, waarden én drijfveren bloot. We stellen steeds een gedetailleerd programma samen dat aansluit op uw concrete vraag.

Verslaggeving van een executive assessment center gebeurt in dialoog met de deelnemer. Hij krijgt uitgebreid de kans om persoonlijke inzichten, competenties, overtuiging en motivatie toe te lichten. Zo creëren we een optimale fit en openheid qua verwachtingen vanuit individu, directieteam en organisatie.

INTERESSE IN EEN EXECUTIVE ASSESSMENT CENTER?

Assessment zit al 30 jaar in ons DNA. We bespreken graag met u hoe u uw top management best invult. Alle programma's kunnen bij ons, bij u, online of blended worden georganiseerd!

 

+32 (0)3 281 44 88