Your Size

Your Size©

Passende assessmentsimulaties

YOUR SIZE©: PASSENDE ASSESSMENT SIMULATIES

Organisaties voeren steeds vaker een eigen competentiemanagementbeleid. Als HR-afdeling brengt dat specifieke assessement behoeftes mee. Een assessment center op maat van uw organisatie levert het grootste rendement op en brengt u direct bij de kern van de zaak.

Onder de naam Your Size© ontwikkelt Quintessence simulaties, programma’s, testen en vragenlijsten op maat. U combineert ze al dan niet met kant-en-klare programma’s of betrekt ze bij uw eigen assessment oefeningen. Zo haalt u het beste uit uw mensen.

DOELGROEP

Bedrijven en HR-afdelingen die een geïntegreerde oplossing zoeken voor hun competentiegedreven HR-beleid en die hiervoor een eigen simulatie of tool(s) willen te ontwikkelen.

YOUR SIZE©: PRAKTISCH

Quintessence vertrekt altijd vanuit het perspectief van uw organisatie. Samen bepalen we hoever de samenwerking reikt. U kunt de ontwikkelde simulatie aanvullen met één of meerdere trainingssessies. Dan trainen we uw medewerkers om de methodiek toe te passen op een onderbouwde manier. Een combinatie met bestaande tools of diensten is uiteraard ook mogelijk.

MEER INFORMATIE OVER ASSESSMENT OP MAAT?

+32 (0)3 281 44 88