Onboarding

Onboarding

Vlot integratieproces van uw nieuwe medewerkers

ONBOARDING: INTEGRATIE VAN NIEUWE MEDEWERKERS

Onboarding is een concept uit de luchtvaart: mensen snel wegwijs maken aan boord om hen een comfortabele take-off en vlucht te garanderen. In het bedrijfsleven staat onboarding voor het integratieproces van nieuwe medewerkers in organisaties. Een methode die hen vlot inwijdt en alles aanreikt om zich tot gemotiveerde, productieve en succesvolle kracht te ontwikkelen.

MANIEREN VAN ONBOARDING

Er zijn allerlei manieren om nieuw talent efficiënt wegwijs te maken: van een beperkt tot een full onboardingtraject. Een full onboardingtraject bestaat bv. uit een assessment center met onboardingtraject.

Na diepgaande evaluatie en uw beslissing om de kandidaat in dienst te nemen, begeleidt Quintessence een vervolgtraject. We geven de deelnemer feedback en stellen samen een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Dit ontwikkelingsplan volgen we samen op.

Resultaat? Een snelle, probleemloze integratie en gerichte ontplooiing van uw nieuwe medewerker. En een zorgzame start heeft een bijzonder positief effect op motivatie en productiviteit!

INTERESSE IN ONBOARDING?

+32 (0)3 281 44 88