Organisational culture traject

Organisational Culture Traject

Ontwikkelingskansen op maat van uw organisatie

FOTO VAN HET LEIDERSCHAP IN UW ORGANISATIE

Het Organisational Culture traject biedt ontwikkelingskansen op maat van uw organisatie. Via intensieve begeleiding kunnen we op korte tijd veel vooruitgang boeken. Cultuurverandering werkt exponentieel als je bij de leidinggevenden begint. Voorbeeldgedrag vanuit het management is een must en boost elk veranderingsproces.

Het Organisational Culture traject start met een audit van het leiderschap in de organisatie. Welke hoofdfocus heerst er en wordt die gedeeld? Geeft men vooral leiding met aandacht voor de eigen resultaten of houdt men ook rekening met andere spelers? Hoe combineren leidinggevenden resultaatgerichtheid met het menselijke aspect? Heeft het behalen van de profit de juiste gevolgen? Is de cultuur politiek of open? In welke evolutie zit de organisatie en in welke richting wilt u dat ze beweegt?

Via kwalitatieve en kwantitatieve bevraging maken we een foto van het leiderschap en tekenen we groeipaden uit voor de toekomst. Indien gewenst lopen we een eindje mee op deze nieuwe wegen, op individueel-, team- en/of organisatieniveau.

VAN GEDACHTEN WISSELEN OVER UW ORGANISATIONAL CULTURE TRAJECT?

+32 (0)3 281 44 88