Teambuilding

Teambuilding

Effectiever en efficiënter functioneren als team

EIGEN METHODOLOGIE VOOR EEN GESLAAGDE TEAMBUILDING

Quintessence leert mensen op een constructieve manier samenwerken. Vanuit onze jarenlange ervaring met groepen en het opbouwen van teams op diverse niveaus binnen een organisatie, ontwikkelden we een eigen methode. Die richt zich vooral op het efficiënter en effectiever kunnen functioneren als team in de dagelijkse praktijk.

We besteden aandacht aan het delen van dezelfde doelstellingen, duidelijkheid van rollen, eenduidigheid van de werkwijze binnen het team en onderlinge persoonlijke relaties. Elke teambuilding is maatwerk: we houden rekening met het karakter en de specifieke behoeftes van de organisatie en het team in het bijzonder.

PRAKTISCH

Een teambuilding kan 1 tot 3 dagen duren, met 1 of meerdere opvolgsessies op de werkvloer. Onze ervaren consultants bieden een grote meerwaarde als procesbegeleiders en experts in groepsdynamiek.

Samen met u zorgen we voor een degelijke voorbereiding en succesvol verloop van de teambuilding. Uw teambuilding kan doorgaan op verplaatsing of op het werk, in België of het buitenland.

INTERESSE IN EEN GEPASTE TEAMBUILDING?

+32 (0)3 281 44 88