Leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling

Groeien in leiderschapscapaciteiten en in het combineren van de diverse facetten van leiderschap

NAAR COHERENTER LEIDERSCHAP VOOR DE TOEKOMST

Quintessential Leadership Development gaat een stuk verder dan om het even welke andere leadershipprogramma's. We helpen leiders groeien in managementcapaciteiten én in het naadloos combineren van de diverse facetten van leiderschap.

We starten met de natuurlijke voorkeur van de leidinggevende. Gaat hij voluit voor cijfers, voor zijn mensen of voor zijn omgeving? Combineert hij deze invalshoeken? Wat kan hem succesvoller maken? Waaruit kan hij energie halen? Hoe kan de integratie van de verwachtingen van stakeholders beter? Waar liggen win-win kansen? Hoe barrières overwinnen, stoorzenders oplossen?

Het Leadership Development traject brengt de leidinggevende in beweging. We beginnen vanuit inzicht in het nu en begeleiden naar coherenter leiderschap voor de toekomst.

METHODES

Leadership Development en Coaching gaan heel breed: van een individueel leertraject, over teamontwikkeling en -begeleiding tot het uittekenen en implementeren van een organisatiebreed ontwikkelingstraject.

We combineren verschillende leermethodes: theoretische modellen en wetenschappelijke inzichten, casestudies,(groeps)reflectie, vaardigheidstraining, simulaties, business game, on-the-job en andere praktijkopdrachten op maat. Actief leren staat centraal, net als de transfer naar de werkomgeving.

INTERESSE IN LEADERSHIP DEVELOPMENT OF COACHING?

performancemgmt.jpg

Persoonlijk leiderschap

+32 (0)3 281 44 88