Competentie- en talentmanagement

Competentie & Talentmanagement

Competentie- en talentmanagement op maat via Paars Management©

PAARS MANAGEMENT©

De implementatie van talent- en competentiemanagement verloopt via Paars Management. Paars managen betekent rekening houden met harde en zachte managementparameters: met missie en passie, sterke resultaten en sterke mensen, hart en cijfers…

Traditioneel bouwt men competentiemanagement op vanuit het perspectief van de organisatie: missie en visie, strategie, functies, competenties etc. In een paars dieptevisie-concept kunnen organisaties hun aandacht voor het perspectief van de organisatie én dat van medewerkers combineren. Met deze human resources aanpak streven we naar optimale tevredenheid van organisatie én (potentiële) medewerkers.

COMPETENTIE- EN TALENTMANAGEMENT OP MAAT

Elke organisatie die wilt werken met competenties en talenten heeft er de nodige tools voor nodig: een competentiemodel en/of -woordenboek, format voor competentieprofielen, proces en praktijk voor competentie-assessment, visie en methode voor competentie-ontwikkeling, een eigen visie en methode omtrent de beloning van competentiegroei, maar ook zicht op het verband tussen competentie- en ontwikkelingsmanagement.

Quintessence helpt u bij ontwikkeling van een aanpak op maat. Maar we stellen ook onze tools en instrumenten ter beschikking, die hun expertise bewezen in tal van situaties en contexten.

COMPETENTIE- EN TALENTMANAGEMENT IMPLEMENTEREN?

+32 (0)3 281 44 88