Perspective 360°

Perspective©

360° feedback: een ruimer perspectief

PERSPECTIVE© : VOLLEDIGE INFORMATIE

U wenst een breed zicht op de competenties van uw medewerker. Ruimer dan enkel het perspectief van de leidinggevende. U wilt ook weten hoe collega’s en klanten zijn competenties ervaren. Dankzij Perspective© verzamelt u de meest volledige feedback/informatie. De nadruk ligt vooral op de sterktes, waardoor de evaluatie heel waarderend verloopt.

360° FEEDBACK

De evaluatie met Perspective© verloopt (in tegenstelling tot de klassieke top-down benadering) niet enkel hiërarchisch: de directe werkomgeving is betrokken. Een groter draagvlak, met een veel realistischer beeld als resultaat. Ook de zelfbeoordeling van de medewerker maakt deel uit van het proces. Met 360°-feedback gaat u voor een totaalbeeld.

PRAKTISCH

Perspective© evalueert de competenties van uw medewerkers o.b.v. een systematische verzameling van observaties en beoordelingen. Dit gebeurt via gedragsgerichte vragenlijsten die verschillende respondenten invullen. De gegevens worden met elkaar gecombineerd en vergeleken.

Perspective© is web based. De output bestaat uit een feedbackverslag met competentiemeting: de troeven en groeimogelijkheden van de medewerker. Dit verslag biedt ook 3 maanden toegang tot Evolutips, een uitgebreide database met ontwikkeltips voor competenties.

U beheert Perspective© volledig zelf. U kunt standaardprofielen gebruiken of zelf profielen aanmaken.

DOELGROEP

Zowel eerstelijns- als HR-managers beschikken met Perspective© over een gestructureerde tool die een realistisch beeld geeft van de competenties van medewerkers.

MEER WETEN OVER PERSPECTIVE©? GRAAG EEN DEMO?

+32 (0)3 281 44 88