Retentiemanagement

Retentiemanagement

Vanuit uw situatie en context installeren we samen een duurzaam retentiemanagement

DUURZAME ORGANISATIECULTUUR

Productiviteit, ambitie, collegialiteit, teamgeest, groeikansen... Tal van factoren bepalen samen de bedrijfscultuur. Quintessence helpt u om onmisbare en juiste accenten te leggen voor een duurzame en positieve organisatiecultuur: hét draagvlak voor tevredenheid.

RETENTIEMANAGEMENT: VASTHOUDEN, MAAR OOK OP TIJD LOSLATEN

Retentie betekent duurzaam inzetten zolang dat zinvol is voor beide partijen. Retentie en engagement gaan hand in hand. Het komt er dus op aan om medewerkers ontwikkelingskansen te geven, hen uit te dagen en te boeien eerder dan defensief te binden.

Daarnaast is het nuttig om regelmatig te bekijken of de krachten die u aan boord hebt uw organisatie nog verder brengen en vice versa. Ziet u geen gezamenlijk groeitraject meer? Durf dan afscheid nemen. Bedank voor de bewezen diensten, in alle respect voor wat ze voor de organisatie betekenden.

ONZE AANPAK

Wij bespreken graag uw concrete situatie en context. Van daaruit installeren we samen een groeicultuur. Want mensen die groei zien investeren graag in zichzelf. En sterke mensen bouwen een sterke organisatie: waar het fijn is om te werken én te blijven werken. Omdat er kansen zijn.

INTERESSE IN RETENTIEMANAGEMENT?

+32 (0)3 281 44 88