Waarden

Waarden

CUSTOMER FOCUS

We luisteren aandachtig naar onze klanten. Dat is de basis om klantgericht te werken. We organiseren ons werk in functie van de behoefte van onze klanten, bouwen een band op en verrassen hen graag met excellente service, oplossingen en ideeën.

INNOVATIE

We zijn gedreven door vernieuwing en voortdurend verbeteren, vol energie, alert maar wars van hypes. Gewoon blijvend de beste in wat we doen.

OPRECHTHEID

Dat is voor ons de essentie van respect en integriteit. We zijn transparant, open en direct in onze communicatie. We kenmerken ons door een no-nonsense aanpak en wat we zeggen en doen, is onderbouwd.

CO-CONSTRUCTIE

We bouwen samen. Met onze klanten, collega's, leveranciers. Zo begrijpen we elkaar beter en creëren we voortdurend unieke oplossingen.

ACCOUNTABILITY

We komen onze beloftes na. Op kwaliteit doen we geen toegiften. We werken resultaatgericht. We zorgen in alles voor het duurzaam werken met mensen.

TEAMWORK

We werken in synergie naar een resultaat en leren levenslang van elkaar. Samen zijn we op ons sterkst. Teamwerk stelt ons in staat om soepel en snel in te spelen op nieuwe situaties.

+32 (0)3 281 44 88