Interviewer

Interviewer

Competentiegerichte interviews op maat

INTERVIEWER©: EENVOUDIG COMPETENTIEGERICHT INTERVIEWEN

Talent efficiënt en succesvol managen begint met competentiegericht interviewen. Met onze handige tool Interviewer© checkt u tijdens een selectiegesprek of de kandidaat over de nodige competenties beschikt. Interviewer© biedt u ook de nodige structuur en ondersteuning bij jaarlijkse evaluaties en bij het identificeren van ontwikkelingsbehoeften. Interviewen was nog nooit zo makkelijk!

UW EIGEN INTERVIEW SAMENSTELLEN

Met Interviewer© beschikt u in een mum van tijd over een gestructureerd interview dat aansluit bij het gewenste competentieprofiel. U hebt ruim de keuze uit vragen, gebaseerd op de 38 Quintessence-vaardigheden. Zo stelt u uw interview à la carte samen.

PRAKTISCH

Interviewer© houdt bij uit welke clusters en vaardigheden u selecteert. U kunt het interview bewaren en exporteren naar Word. Resultaat: een direct bruikbaar interviewdocument. Dankzij de automatische rapportering krijgt u meteen een overzicht van uw beoordeling en observaties.

DOELGROEP

Zowel voor eerstelijnsmanagers als HR-professionals die competentiemanagement willen toepassen via gedragsgerichte en gestructureerde interviews.

INTERESSE IN INTERVIEWER©? GRAAG EEN DEMO?

+32 (0)3 281 44 88