Evolutips

Evolutips©

Vlotter competenties ontwikkelen

EVOLUTIPS©: COMPETENTIES ONTWIKKELEN

Om het ontwikkelingstraject in uw organisatie te vergemakkelijken, ontwierp Quintessence Evolutips©: een unieke tool die de ontwikkeling van uw medewerkers ondersteunt en begeleidt via concrete tips.

Evolutips© biedt structuur aan interne communicatiestromen en coachingprocessen. Zo geeft u medewerkers de mogelijkheid om zelfstandig maar gericht aan competentieontwikkeling te doen.

HELDER EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Met Evolutips© krijgt u duidelijk zicht op de ontwikkeling van uw medewerkers. De tool ondersteunt ook het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan. Per competentie biedt Evolutips© allerlei informatiebronnen zoals:

  • Voorbeeldgedrag
  • Informatie over de ontwikkelbaarheid van competenties
  • On-the-job ontwikkelingstips
  • Voorbeeld van een persoonlijk ontwikkelingsplan

Via de beheerdersmodule Monitor© levert Evolutips© ook belangrijke ken- en stuurgetallen voor HR. U kunt uw opleidingsprocessen dus efficiënt beheren.

PRAKTISCH

Elke gebruiker krijgt toegang tot een persoonlijke webruimte. Evolutips© structureert de communicatie tussen gebruiker, leidinggevende en eventuele coaches. De tool documenteert het hele ontwikkelingstraject, zodat u het proces op de voet kunt volgen.

DOELGROEP

HR-managers die competentieontwikkeling binnen hun organisatie willen stroomlijnen en inzichtelijk maken.

Interesse?

+32 (0)3 281 44 88