Home

Quintessence is een ervaren consultingbureau in people management en organisatieontwikkeling. Wij zijn sterk in het beoordelen, ontwikkelen en motiveren van mensen. Face-to-face en digitaal.

Laatste nieuwtjes, events en opleidingen

Leadership
Insights
27 / 11 / 2023

"Zelfsturende teams, dat is toch onzin!" ... Is dat zo?

Bent u lid van de club “zelfsturende teams, tried it & never again”? Of is uw organisatie er net helemaal aan verk(n)ocht? U ziet mogelijks door de bomen het bos niet meer: distributed leadership,… "Zelfsturende teams, dat is toch onzin!" ... Is dat zo?
artikel charlotte
Insights
09 / 10 / 2023

De weg naar executive level. En strategisch denken… hoe ontwikkel je dat?

Om competitief te blijven en innovatieve organisatiepraktijken neer te zetten, is het cultiveren van strategisch denken in je leiderschapsteam een absolute must. Dat weten we. Maar tegelijk is visie als… De weg naar executive level. En strategisch denken… hoe ontwikkel je dat?
big magic
Opleidingen
05 / 10 / 2023

Jubileumcongres: The finest blend? BIG MAGIC?

Er komt veel op ons af. Al te vaak zitten we vast in ouderwetse dilemma’s: competenties of talenten? Mens- of resultaatgericht leiderschap? Top-down of bottom-up? Welke combinatie van praktijken zorgt nu voor… Jubileumcongres: The finest blend? BIG MAGIC?

Herbeleef het Big Magic congres

Geniet samen met ons na van het Big Magic congres!

awards voorpagina

We stimuleren mensen en organisaties om te groeien én elkaar te versterken. Samen met onze klanten maken wij het verschil.

+32 (0)3 281 44 88